Зареждане

Кенъниър: Искам да съм добър като тези Хабибовци и Исламовци от Дагестан

Кенъниър: Искам да съм добър като тези Хабибовци и Исламовци от Дагестан
Публикувано на: Юни 20, 2023 в 01:00 ч
Претендентът за титлата в средна категория на UFC Джаред Кенъниър се радва на едно от най-впечатляващите представяния в кариерата си. Миналият уикенд в Лас Вегас Кенъниър успя да доминира над Марвин Ветори и го победи с решение.

Джаред вкара над 240 значителни удара, което е нов рекорд за историята на средна категория. Но въпреки че бившият претендент за титлата получи похвали за историческия си рекорд, той показа и един до голяма степен неизползван аспект от играта си, като събори "Италианската мечта" четири пъти в шест опита.

Занапред изглежда, че граплингът е област, която Кенъниър се надява да подобри. Въпреки че наближава 40-годишна възраст, Джаред не спира да се учи и се надява да стане добър колкото Хабиб Нурмагомедов и Ислам Махачев.

"По-добре се пазете, защото имам и добър граплинг. Още не съм ви показал играта си на земята. Изучавал съм тези дагестанци, разбирате ли какво имам предвид ? Що се отнася до мен, това е планината, която аз лично изкачвам. 

Искам да бъда добър като тези Хабибовци и Исламовци. Искам да съм добър в граплинга колкото тях. Ще продължа да работя върху граплинга си, ще продължавам да се подобрявам. 

Това беше първата битка, в която активно се стремях към събаряне. Искам да продължа да показвам подобрения.", сподели Джаред пред медиите.

Кенъниър навлезе в серия от 2 поредни победи. Ако той успее да запише още една впечатляваща победа, тогава може да го видим отново срещу Израел Адесаня. Двамата се биха преди 1 година и Израел го победи с решение.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес