Зареждане

Kelvin Gastelum предизвика Robert Whittaker

Kelvin Gastelum предизвика Robert Whittaker
Публикувано на: Ноември 26, 2017 в 08:43 ч

Kelvin Gastelum записа много важна победа вчера, нокаутирайки бившия шампион в средната категория на UFC, Michael Bisping още в първия рунд на главното събитие на UFC Fight Night 122.

Въпреки това Gaselum трябва да се защитава от критиките, че е млад (26 години) и в разцвета на кариерата си, а е победил Bisping, който е много по-стар и в своя залез.
 
"Не знам за какво говорят хората. Той беше шампион в средната категроия преди три седмици."

Gastelum използва тази победа, за да се опита да си осигури още по-интересен двубой.
 
"Чух че Robert Whittaker си търси опонент за главното събитие на UFC в Австралия през февруари. Готов съм за това предизвикателство. Ок, твърдите, че съм победил стария Bisping - Whittaker обаче не е стар. Той е на моите години. Така че съм готов за това предизвикателство."

Whittaker взе временната титла в средната категория през юли със съдийско решение над Yoel Romero. Georges St. Pierre би трябвало да е първият човек, който ще се изправи срещу него, след като взе титлата от Bisping в UFC 217, но това както знаем много добре може да се промени от UFC.
 
"Мисля, че Robert и аз трябва да се срещнем сега. Ние сме двама млади атлети, които дори не са влезли в разцвета на кариерата си. Аз победих бившия шампион, така че трябва да е мой ред."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес