Зареждане

Kayla Harrison подобри резултата си с ТКО срещу Jozette Cotton

Kayla Harrison подобри резултата си с ТКО срещу Jozette Cotton
Публикувано на: Август 17, 2018 в 10:08 ч
Втората среща на Kayla Harrison отне повече време от първата ѝ изява, но резултатът беше същият.

Двукратната олимпийска златна медалистка отбеляза втората си победа като професионален ММА боец с ТКО в третия рунд срещу Jozette Cotton (8-2) в битка в лека категория на PFL 6.

Harrison прекара първите минути изпитвайки страйкинга си преди да избухне с двоен ритник, който ѝ даде контрол над ситуацията.



От тази позиция Harrison се прехвърли върху своята опонентка и с няколко удара успя да премине към опит за армбар. Cotton обаче успя да се справи със ситуацията и да стигне до втория рунд. Това беше непозната територия за Harrison, която спечели дебютната си среща със събмишън още в първия рунд.

Harrison обаче реши да използва граплинг уменията си и да отбележи няколко допълнителни точки. Вторият рунд беше изцяло за Harrison, но всичко приключи в третия, когато тя успя с удари да сложи край на битката - 1 минута и 24 секунди след началото на рунда.



"Все още чистя грешки в стратегията си, но съм доволна като цяло. Не ми се иска да продължават толкова дълго срещите, но съм щастлива, че мога да продължа 3, 5 или 10 рунда - само и само да победя противника си."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес