Зареждане

Кай Ву: Марк Зукърбърг е невероятно силен

Кай Ву: Марк Зукърбърг е невероятно силен
Публикувано на: Ноември 26, 2023 в 04:00 ч
Треньорът на Марк Зукърбърг Кай Ву сподели, че е бил изумен от силата на основателя на Meta, когато Зукърбърг за първи път е започнал да практикува ММА.

Наскоро социалните мрежи гръмнаха след слуховете за потенциален сблъсък между Зукърбърг и Илон Мъск. Тези слухове постигнаха значителен шум за техен двубой в клетка на Колизеума в Рим. Но въпреки първоначалното вълнение тези разговори затихнаха. В момента Зукърбърг се е фокусирал върху възстановяването си от операцията на коляното.

Треньорът Ву сподели интригуващи прозрения за мъжеството и отдадеността на Зукърбърг към спорта.

„Той е супер силен, защото е спортист. Марк винаги тренира или прави нещо. Ние сме с подобни размери, но човече, той е силен. Тренирах с него и си казах: „Майната му, няма начин, това е нелепо“. Мисля, че Александър Волкановски и Израел Адесаня казаха същото, когато трябваше да тренират с него. 

Всички казаха нещо като: „Чувствате ли тази сила ?“ Не е такъв вид сила, при която можете просто да вземете някои добавки и да станете наистина силни благодарение на тях. Тази сила идва от години работа. 

Това е нещо като тази сила на фермер, например борец от провинцията, който просто вдига сено цял ден. Тренирах с някои момчета, които са приемали вещества за повишаване на представянето и когато се изморят, тази сила изчезва. 

Интересното при Марк е, че след като се умори, тази сила все още беше там. Може би не толкова мощно, но ако дръпне главата ви или тръгне да я стиска, все още можете да почувствате, че силата е там.", сподели Ву.

Зукърбърг спечели похвали за изявите си в бразилското жиу-джицу. Спечелвайки златни и сребърни медали в дебютното си състезание по-рано тази година, той показа забележителен потенциал и отдаденост към усъвършенстване на уменията си.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес