Зареждане

Къртис Блейдс: Не очаквайте война в боя с Волков

Къртис Блейдс: Не очаквайте война в боя с Волков
Публикувано на: Юни 20, 2020 в 05:00 ч
Къртис Блейдс излиза този уикенд срещу Александър Волков в главната битка на UFC Fight Night 177, което ще се проведе във Вегас. Битката им е в тежка категория и ще бъде 5 рунда. Ако следите Блейдс, то тогава знаете, че той не обича бой в стойка, а повече залага на граплинг и борба. Блейдс не смята да сменя своята стратегия и реши да сподели със своите фенове, че няма да има война в стойка.

Къртис планира да събаря своя съперник и да го доминира на земята, което определено не е вълнуващо за много от феновете. Точно това е причината, поради която той предупреди феновете, че не трябва да го гледат, ако очакват касапница в стойка. Ето какво написа той в социалните мрежи часове преди боя:


Ако очаквате 25 минути война в стойка срещу Волков този уикенд, то тогава не гледайте битката. Планирам да го въргалям. Реших да ви споделя това сега, за да си знаете.

Блейдс е в серия от 3 поредни победи и е близо до златото при тежките. Той едва ли ще иска да рискува срещу Волков и ще играе на сигурно. Въпросът е дали ще успее ?!



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес