Зареждане

Карлос Кондит победи Мат Браун в битката на ветераните

Карлос Кондит победи Мат Браун в битката на ветераните
Публикувано на: Януари 17, 2021 в 00:00 ч
Ветераните Карлос Кондит и Мат Браун споделиха клетката на UFC on ABC 1, което се провежда в Абу Даби. Битката им беше в полусредна категория и подглавна за вечерта. Двамата бойци си спретнаха здрава битка, която продължи всичките 3 рунда.

В първия рунд Кондит вкара ритник, а след това Браун пренесе битката на земя. Там той зае доминантна позиция, но Кондит не се предаваше и вкарваше удари от легнало положение.

Карлос опита събмишън, но не успя. В края на рунда той обърна нещата, а Мат опита събмишън, но без успех. Труден за прогнозиране рунд, но може да се каже, че Браун имаше леко предимство.

Във втория рунд Кондит вкара силен десен и нарани Браун, който му го върна с тежък лакът. Двамата размениха по няколко удари и влязоха в клинч. Кондит успява да пренесе битката на земята, където доминира до края на рунда и по всичко личи, че го печели в картите на съдиите.

В третия рунд Карлос вкара удар в слабините на Браун и битката беше спряна за кратко. Двамата влязоха в клинч и пренесоха боя на земята, където Кондит имаше по-добрите положения и срещата стигна до решение. Съвсем изненадващо с оглед на случилото се съдиите отсъдиха доминантно в полза на Кондит - (30–27, 30–27, 30–27).

Мат Браун беше видимо разочарован от това решение. Да, той загуби, но едва ли с чак толкова голяма разлика. Кондит навлиза в серия от 2 поредни победи за първи път от 9 години. Браун от своя страна навлезе в серия от 2 поредни загуби.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес