Зареждане

Камару Усман си счупил ръката в главата на Гейджи

Камару Усман си счупил ръката в главата на Гейджи
Публикувано на: Ноември 26, 2021 в 02:00 ч
Безспорният шампион в полусредна категория Камару Усман си счупил дясната ръка няколко седмици преди боя с Колби Ковингтън. Двамата се биха в началото на месеца в Медисън Скуеър Гардън, Ню Йорк. Усман отново се затрудни с Ковингтън, но успя да го победи с единодушно решение.

Кошмара от Нигерия защити титлата си за 5-ти пореден път и записа 3-та поредна победа през 2021 година. Усман вече е с рекорд 20-1 в ММА и е в серия от 19 поредни победи. Той е считан за един от най-добрите в историята на категорията и не спира да го доказва.

Наскоро Усман участва в подкаста "Full Send Podcast" и разкри, че си счупил ръката в главата на Джъстин Гейджи. Двамата са съотборници и заедно се готвиха за UFC 268 в Ню Йорк. Ето какво сподели Усман по темата:

Да, счупих си ръката преди битката с Колби Ковингтън. Три седмици преди битката си счупих ръката и не я използвах в тренировките. 

Започнах да използвам дясната си ръка зад сцената преди боя по време на загрявката. Счупих си ръката в главата на Джъстин Гейджи. 

Двамата тренираме заедно и имаме един и същи треньор. Двамата сме убийци и понякога той се представя добре срещу мен.

В Ню Йорк Гейджи също успя да си тръгне с победа. Той надигра Майкъл Чандлър и го победи с решение.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес