Зареждане

Камару Усман: Масвидал ще квичи като прасе в клетката

Камару Усман: Масвидал ще квичи като прасе в клетката
Публикувано на: Април 2, 2020 в 13:00 ч
Камару Усман предпочита битката му срещу Хорхе Масвидал да се случи на UFC 249, зад затворени врати. Шампиона в полусредна категория прие да се изправи срещу Масвидал с кратко предизвестие в новата бойна карта на 18-ти април. Двамата имат вражда от няколко месеца и вече не могат да чакат, за да си разчистят сметките.

Усман иска да се бият пред празни трибуни, за да може феновете да чуят как Масвидал ще квичи като прасе в клетката. Камару вярва, че Масвидал не е опасен толкова, колкото феновете смятат и всичко около него е просто реклама. Ето какво още сподели шампиона, който няма търпение да накаже своя съперник в близко бъдеще:


Искам тази битка, защото това момче разчита само на своята реклама. Той разчита на хората, но в залата няма да има публика. Това ще бъде борба в стар стил, както го правих едно време в гимназията. Ще бъдем само ние в клетката и нямаме нужда от никого. Искам да няма публика, за да може Масвидал да чува това, което му говоря в клетката. Искам да чуете всеки удар, който ще му вкарам. 

Искам да чуете, след като го сваля, всеки удар, всеки лакът, който ще му вкарам на земята. Искам да чуете как ще квичи като прасе, каквото е той всъщност. Дори не съм сигурен, че той е кубинец. Той може да бъде пуерториканец или доминиканец. Виждате го един ден да носи мексикански цвят, а на следващия ден той носи това, други ден носи онова. 

Ще чуете тази малка кучка как квичи като прасе. Искам да чуете странните звуци, които той ще издава, след като му нарязвам лицето и му вкарвам чукове. Искам да чуете всичко това. Няма да има кой да вика за него. Ще бъдем само двамата и така обичам да разбивам момчетата. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес