Зареждане

Кадиров сдава властта, ако блогър победи 13-годишният му син

Кадиров сдава властта, ако блогър победи 13-годишният му син
Публикувано на: Май 31, 2021 в 00:00 ч
Рамзан Кадиров е готов да сдаде властта в Чечня и да се оттегли от поста си на президент. Условието на Кадиров е опозиционният блогър Тумсо Абдурахманов да победи победи 13-годишният му син Адам в битка. В социалните мрежи Кадиров пусна видео от полето, където заедно със своето семейство бере ягоди. Той припомни на своя син, че Абдурахманов го нарекал "торба" и го попита дали се страхува от него.

Адам сподели, че не се страхува от него и така предизвикателството е отправено. Рамзан се зарече да напусне поста си, ако блогърът спечели. В своя акаунт Абдурахманов реши да отговори и сподели, че семейството на Кадиров трябва да се бори със затлъстяването. Тумсо сподели, че синът на Кадиров може да го победи само в яденето на пържоли.

Вижте още - Подариха победа в бокса на 13-годишният син на Рамзан Кадиров

Тумсо Абдурахманов беше принуден да напусне Русия през 2015 г. поради конфликт с племенника на главата на Чечения Ислям Кадиров. Вкъщи той е обявен за кръвен враг. Блогърът се застъпва за независимостта на Чечения и отделянето й от Русия. Кадиров сподели, че блогърът има шанс да „направи революция“ в Чечения, която смята за окупирана.

Рамзан е готов да запише изявление, в което да обяви напускането на поста си. Откакто е напуснал Чечения към Абдурахманов е имало няколко опита за покушение. В края на миналия месец Адам Кадиров записа много спорна победа на боксов турнир.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес