Зареждане

Кадиров е единственият човек, който може да повлияе на А. Емеляненко

Кадиров е единственият човек, който може да повлияе на А. Емеляненко
Публикувано на: Май 21, 2022 в 02:00 ч
Известният руски режисьор Валерия Гай Германика говори за руския боец ММА Александър Емеляненко. 

Гай Германика засне документален филм за подготовката на Александър за дуела с Магомед Исмаилов. Битката се проведе преди 2 години и Александър загуби тежко с нокаут. Към днешна дата той е в серия от 2 поредни загуби.

В следвaщата си битка Емеляненко ще се бие с Вячеслав Дацик. 40-годишният Емеляненко излезе от затвора преди няколко години. Тогава никой не искаше да му подаде ръка. Рамзан Кадиров го прие в Грозни и му позволи да се бие в неговата ММА лига.

Александър се възползваше от модерните условия в залите в Чечня. Той се превърна в приближен на Кадиров и получи скъп мерцедес. Емеляненко беше във форма и спря алкохола за известно време.

С течение на времето Емеляненко се върна към старите навици и чеченците се отвратиха от него. От 2 години Емеляненко не е тренирал в Грозни и това си личи по физическата му форма и изявите му в спорта.

Германика реши да анализира бившият затворник и сподели:

„Защо Емеляненко е преследван от скандали и омразa ? Това е неговият начин на живот. Той получава това, за което работи с цялата си сила. 

Емелианенко разкрива тази тема в моя филм, някак си отговаря на този въпрос. Мисля, че му харесва, предполагам. Как Рамзан Кадиров позволи да бъде сниман? 

Той е в много добри отношения със Саша. По това време Емеляненко тренираше с него. Рамзан Ахматович е единственият човек, който по някакъв начин може да повлияе на Емеляненко. 

Саша беше съвсем различен с него. Той не пиеше, водеше здравословен начин на живот. И Кадиров наистина имаше силно влияние върху него. 

Сега не знам какви са отношенията им. Сега не общувам със Саша “, сподели Гай Германика за RB Sport. 

Очаква се битката между Емеляненко и Дацик да се случи през есента.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес