Зареждане

Justin Gaethje иска повече пари за бойците, които се бият 5 рунда

Justin Gaethje иска повече пари за бойците, които се бият 5 рунда
Публикувано на: Март 29, 2019 в 07:27 ч
Justin Gaethje влиза в клетката този уикенд и ще се бие срещу Edson Barboza в главната битка на събитието във Филаделфия. Gathje има 4 битки в UFC, които му донесоха 5 бонуса, въпреки че той загуби 2 от битките. Gaethje дава всичко от себе си в клетката и това ще бъде трета поредна главна битка за него и той иска UFC да плащат повече пари на бойците като него, които влизат в клетката, за да се бият 25 минути:



Лесно е да си направиш изчисленията, когато се биеш само 3 рунда. Тогава от UFC ми плащат $100,000 да се явя и $100,000 да победя. Това означава, че ако загубя ще получа по $33,000 на руна, а ако спечеля ще е по $66,000 да рунд. Този път обаче биткта е 5 рунда и бих искал да получа още $132,000 за тези допълнителни рундове. 


Няма много бойци, които се бият като мен. Ако някога получа сериозна контузия, то това ще стане в последните два рунда, защото тогава съм изморен от това, което съм показал в първите рундове. Сега съм тук, за да се бия и няма да мисля за бизнес. Битката е много близо и не трябва да се мисли за бизнес. 







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес