Зареждане

Justin Gaethje: Интересува ме повече Khabib, а не титлата

Justin Gaethje: Интересува ме повече Khabib, а не титлата
Публикувано на: Октомври 12, 2019 в 09:02 ч
Justin Gaethje изгаря от желание да се изправи срещу безспорният шампион в категорията Khabib Nurmagomedov. "The Highlight" се намира в серия от 3 поредни победи с нокаут и вярва, че е заслужил своя шанс за титлата. Gaethje споделя, че целта му е да сподели октагона с непобедения дагестанец, а титлата не била от толкова голямо значение.

Justin е готов да чака битка с победителя от битката между Khabib и Tony Ferguson, които ще се бият следващaта година, за да определят най-добрия в категорията и безспорния шампион. Gaethje е готов да се бие с Khabib, дори и ако той загуби титлата и непобедения си статут от Ferguson. Ето какво каза още той в интервю за MMA Fighting:


Не знам какво ще стане. Трябва да се поставя в позиция, в която мога да изисквам някои неща, а сега не съм в такава позиция. Точно сега трябва да чакам. Нокаутирах няколко опоненти и не знам какво точно трябва да направя. Аз съм в позиция да се бия за титлата, заслужих си го и ще чакам, ако се наложи. 

Искам да се бия с Khabib преди той да се оттегли. Той публично говори, че няма много битки пред себе си и трябва да получа такава битка. В серия съм от 3 големи победи с нокаут в 1-вия рунд и искам да се бия с него. Не ме интересува титлата, а просто битка с Nurmagomedov. 

Искам да се бия с него, защото няма загуба. Ако Tony победи Khabib, то тогава аз пак ще искам да се бия с Khabib. Моята цел е да изкарам възможно най-много пари чрез бойните спортове. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес