Зареждане

Joseph Benavidez нокаутира отново Jussier Formiga

Joseph Benavidez нокаутира отново Jussier Formiga
Публикувано на: Юни 30, 2019 в 06:17 ч
Joseph Benavidez и Jussier Formiga се изправиха един срещу друг в подглавната битка на събитието в Минесота. Битката между двамата беше от голямо значение за категория муха, защото щеше да определи безспорен претендент за титлата на Henry Cejudo. Benavidez влезе уверен в двубоя, защото преди години вече имаше една победа с нокаут над Formiga. В началото на срещата Benavidez започна със силни ритници в тялото, а след тях и дясно кроше. Formiga му отвърна с десен, но изяде нов ритник. Formiga вкарва десен и отваря аркада на Benavidez, който продължава да е по-активен и да има повече вкарани удари от своя опонент. Двамата пренасят битката на земя за кратко, но отново са на крака и това е край на рунда.

Във втория рунд Benavidez отново започна с ритници, а след това и двамата пропускат с ударите си. Двамата си разменят по един удар и пренасят битката на земя, където Benavidez успява да вземе предимство, но не постига нищо и отново са на крака. Нови силни удари от страна на Benavidez и двамата влизат в клинч, където Joseph вкарва колена. Benavidez вкарва ритник в тялото, а след това и друг в главата, който разклати Formiga.

Benavidez се нахвярля с удари, а Formiga пада на земята, където Joseph продължава да го удря и битката приключва 13 секунди преди края на 2-рия рунд. Така с тази победа Benavidez навлиза в серия от 3 поредни и предизвика Henry Cejudo за нова битка. Benavidez вече има 1 победа над Cejudo и определено битката им има смисъл. Formiga от своя страна губи серията си от 4 поредни победи.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес