Зареждане

Joseph Benavidez иска трилогия с Demetrious Johnson

Joseph Benavidez иска трилогия с Demetrious Johnson
Публикувано на: Март 9, 2018 в 20:51 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Joseph Benavidez отсъства дълго време от октагона, заради контузия в коляното. Той беше принуден да гледа всичко отстрани и да не може да вземе участие в надпреварата. Сега готов и излекуван на 100% той ще се завърне срещу Sergio Pettis на UFC 225 и смята, че ако победи трябва да се бие отново с Johnson, за да докаже, че е номер 1:


 
За всеки, който казва, че не трябва да получавам шанс за титлата, заради това, че съм имал 2 битки досега с Demetrious Johnson ще кажа, че осъзнавам когато стане дума за пари ще бъде избран боец който може да е назад в ранглистата само защото ще продаде повече ppv. Но в нашата дивизия няма такива звезди. Demetrious Johnson е най-добрият в историята, но не е звезда.

Какво имаме тогава? Имаме само нашия талант. Всички ние имаме нашите умение, затова ако няма голяма битка в нашата категория, защо да не се бият най-добрите в нея ? Какво трябва направя за да се бия с него? Да наема самолет и да го изпиша в небето? UFC знаят, че го искам и че съм следващия най-добър.

Не се бих за титлата заради контузията, но когато направя серия от 7 поредни победи, тогава никой няма да възрази.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес