Зареждане

Jose Aldo: Conor McGregor има брилянтна кариера

Jose Aldo: Conor McGregor има брилянтна кариера
Публикувано на: Март 31, 2019 в 00:00 ч
Легендата в категория перо на UFC, Jose Aldo показа голямо уважение към Conor McGregor, който преди няколко години го нокаутира за 13 секунди и го свали от трона в категорията. McGregor успя да победи Aldo и прекъсна серията му от 18 поредни победи и му нанесе първа загуба от 9 години. Имаше доста траштолк от страна на 'The Notorious", но той често показва уважение към бразилеца и сега Aldo реши да му го върне:



Той направи много за този спорт и записа големи победи. Ако аз се бия с Floyd и изкарам 80 милиона, то едва ли ще ме видите отново в клетката. Нима мислите, че след като направиш такива пари, ще имаш желание да тренираш по 3 пъти на ден ? Той имаше брилянтна кариера и беше страхотен боец. Ако наистина е решил да се оттегли, то аз мога само да го поздравя за това, което постигна в спорта.





Наскоро Conor McGregor обяви, че се оттегля от ММА, но много хора не му вярват. През годините Aldo много силно преследваше реванш с McGregor, но такъв не се случи и той вече не вижда смисъл във втора среща:






В момента Jose има здравословни проблеми, които може да му попречат на участието през май на UFC 237, където трябва да се бие срещу Alexander Volkanovski.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес