Зареждане

Jorge Masvidal обещава насилие срещу Nate Diaz на UFC 244

Jorge Masvidal обещава насилие срещу Nate Diaz на UFC 244
Публикувано на: Септември 24, 2019 в 10:07 ч
Качил: DoloR
Jorge Masvidal обещава на феновете здрава битка през ноември срещу Nate Diaz. Двамата ще се бият в главната битка на UFC 244 в Медисън Скуеър Гардън за титлата "най-лошо копеле в ММА". Двамата вече си уредиха участието на легендарният кечист Дуейн Джонсън "Скалата", който ще окичи с пояса победителя от срещата и ще го обяви за най-лошото копеле. Dana White се съгласи да отстъпи тази чест на Джонсън, а той обеща да присъства.

"Gamebred" се намира в серия от 2 поредни победи с тежък нокаут и феновете очакват много от него в тази битка. Nate Diaz също се завърна с впечатляваща победа и е известен със своята издръжливост, което гарантира спектакъл. Masvidal обещава насилие в битката срещу Diaz и вярва, че той ще се превърне в най-лошото копеле в играта:


Обещавам на феновете тотално насилие във всяка една секунда. Няма да спра, докато не ми спре сърцето или не спрат битката. Това е моята психика във всяка битка. В тази среща ще бъде още по-здраво, защото моя опонент също като мен ще е настроен психически. Diaz ще иска да ме унищожи напълно и това ми дава допълнителна мотивация. 

Трябва да забавлявам феновете. Хората, които се трудят здраво, за да изкарват парите си и плащат, за да ни гледат ще искат да видят насилие. Тези хора няма да плащат, за да гледат бойци, които не дават всичко от себе си. Аз съм различен и искам да победя, но за да го направя ще трябва да дам всичко от себе си. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес