Зареждане

Jon Jones срещу Anthony Smith на UFC 235

Jon Jones срещу Anthony Smith на UFC 235
Публикувано на: Януари 6, 2019 в 15:42 ч
Шампиона в полутежка категория на UFC, Jon Jones се завръща на събитието UFC 235, което ще се проведе на 2-ри март в Невада. "Bones" ще се изправи срещу един от опасните претенденти в лицето на Anthony Smith. Jones вече изяви желание да се бие 3 пъти тази година и първата битка ще бъде през март. Той се завърна с победа над Alexander Gustafsson на UFC 232 и си върна титлата.


Неговия опонент "Lionheart" дебютира в полутежка категория миналата година и е безпогрешен. Той успя да спечели първите си три битки с брутални нокаути над Rashad Evans и Shogun Rua, а през октомври успя да събмитне бившия претендент за титлата Volkan Oezdemir.  Днес президента на UFC, Dana White обяви през TMZ, че се работи усилено по битката между двамата, която ще се проведе в Недава. White също сподели, че Jones ще получи лиценз от комисията, която му отказа такъв преди UFC 232 и събитието беше преместено в Калифорния.




Самият Jon Jones днес сподели в социалните мрежи, че се задават големи новини и явно е имал предвид битката си с Anthony Smith на UFC 235:






Има ли качествата Anthony Smith да се противопостави на Jones ?

Напомняме ви, че може да гледате битката и събитието пряко по спортния канал Max Sport 2, където пряко се излъчват всички състезания на UFC.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес