Зареждане

Jon Jones се намеси в скандала между Cormier и Gustafsson

Jon Jones се намеси в скандала между Cormier и Gustafsson
Публикувано на: Април 24, 2018 в 12:07 ч

Въпреки че титлата в полутежка категория за момента е в ръцете на Daniel Cormier, на когото предстои среща с шампиона в тежка категория Stipe Miocic на 7-ми юли, когато ще се проведе UFC 226, топ бойците в категорията не спират да се джафкат в интернет пространството.

Последният удар нанесе Alexander Gustafsson, който разкри, че е подписал нов завиден договор с UFC.

Съобщавайки новината, The Mauler също намекна, че докато той е готов за нови подвизи, Cormier вече обмисля своето оттегляне от спорта.



Въпреки коментарите обаче, DC си остава далеч по-активният боец. За сравнение, шведът се би само 5 пъти от историческата загуба срещу Jones, която претърпя през 2013-та в UFC 165.

Cormier има два пъти повече срещи за същото време, включително и една победа срещу Gustafsson от UFC 192. Примомняйки унизителните му загуби, DC затвори набързо устата на отворения швед:



Накрая в цялата ситуация се намеси и самият Jones, който "въпреки че не харесва DC", също предизвика Gustafsson да си защити думите с действия:



Преди поредицата от скандали, в които се забърка Jones, той беше напът да се превърне в най-добрият боец в полутежка категория на UFC.

Последното участие на "Bones" в клетката беше през изминалия юли, в UFC 214, когато нокаутира Cormier в третия рунд от дългоочаквания им реванш. Тогава обаче той пак опропасти успеха си, проваляйки се на допинг тест.

Сега има вероятност той да бъде отстранен от спорта за известно време. Въпреки това обаче, той все пак си остава единственият боец, надвил Cormier и Gustafsson. А и не се знае - може да го видим в действие по-рано, отколкото очакваме. Освен ако, разбира се, не се превърне в най-отчетливия пример за провален талант в ММА средите.

Каквото и да става, със сигурност няма да допусне своите бивши, а може би и бъдещи, врагове да нажежават обстановката без него.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес