Зареждане

Johnny Walker вярва, че ще наказва Jon Jones на земята

Johnny Walker вярва, че ще наказва Jon Jones на земята
Публикувано на: Август 13, 2019 в 10:19 ч
Johnny Walker се намира в серия от 9 поредни победи и успя да спечели първите си 3 битки в UFC със светкавични нокаути. Walker прекара по-малко от 3 минути в клетката на UFC до момента и плени сърцата на феновете с атрактивните си изпълнения. Бразилеца има победа в UFC с нокаут за 15 секнди, но има и загуба в Jungle Fight с нокаут за 18 секунди.

Към момента той е безпогрешен и много хора вярват, че ще създаде много проблеми на шампиона в категорията. Johnny вярва, че е голяма заплаха за Jon Jones, но за да стигне до него ще трябва да победи в следващата си битка. Walker ще влезе в клетката през ноември на UFC 244, за да се бие срещу Corey Anderson, а битката им ще излъчи безспорен претендент.

И докато феновете гадаят как ще завърши битка между Walker и Jones, Johnny вярва, че ще наказва шампиона на земята, въпреки че все още не сме го виждали в битка на земя:


Да, бях на битката на Jones, в която той защити титлата срещу Santos. Мисля, че беше добра битка. И двамата показаха уважение един към друг. Jones има много добра игра и не искаше да рискува, защото знаеше, че Santos имаше силата, с която да го нокаутира. Thiago получи лоши контузии, които наложиха операция на двете колена. 

Jones имаше нужда от доста време, за да победи човек с такива контузии. Аз знам, че Jon е много по-добър от това и затова искам да се бием. Знам, че мога да му дам добра битка. Мисля, че мога да го накарам да покаже най-доброто от себе си в клетката и така всички ще видят кой е шампион.

 Мога да използвам неговия стил. Jones може да ме свали на земята, но и аз мога да го сваля. Мога да му дам подходяща битка на земя. Никой не е успявал да го затрудни на земята, но аз вярвам, че мога да го накажа там. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес