Зареждане

Johnny Walker: Вече нямам мотивация за битки

Johnny Walker: Вече нямам мотивация за битки
Публикувано на: Ноември 9, 2019 в 00:00 ч
27-годишният бразилец Johnny Walker се гласеше за големите битки в UFC, но неговия възход приключи миналия уикенд в Ню Йорк. Walker беше в серия от 3 поредни победи в UFC и 9 в ММА, като нокаутираше всички свои съперници. Мнозина очакваха той да победи с лекота Corey Anderson, който не е известен със своя атрактивен стил, но въпреки това изненада всички и нокаутира бразилеца за 2 минути и 7 секунди.

Няколко дни след битката Walker сподели, че е направил грешка и чакал прекалено много, което му изиграло лоша шега. Той сподели, че е готов да се завърне възможно най-скоро, но сега в интервю за BJPenn си е променил мнението и заяви, че вече няма мотивация за битки в клетката:


Винаги съм уверен, но вече не чувствам мотивация за битки. Много пъти съм бил далеч от семейството и бях тъжен, като имах много проблеми с моя екип, треньори и като цяло в живота. Не съм щастлив от битките и това е доста стресиращо в бойната седмица. 

Някои неща се объркват и това ми влияе много. Опитвам се да не позволявам да ми влияе, но не се чувствам щастлив в битките и не искам да побеждавам. Просто искам да се върна при семейството си и да презаредя енергията си. Сега ще направя много промени. 


Какво ще се случи с атрактивния бразилец ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес