Зареждане

Johnny Walker: Не се страхувам от Jon Jones

Johnny Walker: Не се страхувам от Jon Jones
Публикувано на: Март 5, 2019 в 00:03 ч
Изгряващата звезда на UFC, Johnny Walker няма търпение да се бие с Jon Jones в бъдеще. Той не се страхува да сподели клетката с един от най-добрите бойци в историята. Jones също призна Walker и сподели, че очаква битка с него след време, като двамата дори се снимаха заедно. Walker успя да спечели първите си 3 битки в UFC с нокаут в първия рунд и впечатли всички, но Dana White все още няма да му дава сериозни опоненти. Ето и какво сподели Johnny през TMZ, за битка с Jones:



Рамото ми е добре. Мога да си движа ръката, но малко ме боли. Трябваше да отида в болницата, за да ме проверят и ще видим какво ще стане. Чувствам се горд със себе си. Радвам се, защото хората започват да ме разпознават. Мечтата ми се сбъдва и се радвам.

 Jon Jones е хубав човек и съм сигурен, че ще му дам подобаваща битка. Да, надявам се, че ще се бия с него, но няма да е скоро. Има бойци, които заслужават битката с него повече от мен. Мисля, че първо трябва да победя още 3-ма или 4-та бойци, за да стана по-опитен. 

Ще съм готов за Jon Jones. Мисля, че неговите опоненти се страхуват от него прекалено много. Той е добро момче, но когато се затвори клетката, няма да има страх и уважение към него. Jon Jones, много добре знаеш, че ще ти дам подобаваща битка. Не се страхувам от теб и ще потанцуваме заедно.














Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес