Зареждане

Johnny Walker: Научих си урока и няма да се повтаря

Johnny Walker: Научих си урока и няма да се повтаря
Публикувано на: Ноември 5, 2019 в 10:41 ч
27-годишният бразилец Johnny Walker беше набрал скорост в UFC и се намираше в серия от 3 поредни победи с нокаут в организацията, които му носеха бонуси. Той започна да лети в небето и вярваше, че ще детронира Jon Jones. От UFC му дадох първи тежък тест в лицето на Corey Anderson и бразилеца се провали.

Двамата се биха в Ню Йорк в главната битка на прелимите от UFC 244, където Anderson съсипа Walker и го победи с нокаут за две минути и 7 секунди. Това спря серията от 9 поредни победи на Johnny, който няколко дни след битката сподели пред TMZ, че си е научил урока и няма да се повтаря:


Чувствам се добре и съм готов отново да се бия. Ще се бия възможно най-скоро. Трябва да почивам 42 дни заради окото ми, за да се оправи. Ще се завърна в клетката през януари или февруари. Направих една малка грешка и чаках прекалено много. 

Започнах прекалено много да премислям нещата и няма това да се случи повече. Това не е загуба, а урок и аз ще се науча от него. UFC и като цяло ММА започват да растат и вече започна да се говори за ММА бойци срещу боксьори, което е страхотно за всеки боец. 

Това е страхотно, защото аз също мога да участвам в боксови срещи в бъдеще. Аз се бия едва от 5 години и всичко ми е ново. Все още се уча. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес