Зареждане

John McCarthy: Greg Hardy не е виновен за инхалатора

John McCarthy: Greg Hardy не е виновен за инхалатора
Публикувано на: Октомври 22, 2019 в 00:00 ч
Миналия уикенд в Бостън Greg Hardy влезе за 4-ти път в октагона на UFC за 2019 година. Той сподели клетката с непретенциозен съперник в лицето на Ben Sosoli и мнозина очакваха "Prince of War" да го победи с лекота. Това обаче не се случи и битката между тях продължи 15 минути, а след това стигна до решение, което беше единодушно в полза на Hardy.

Той беше доста щастлив след победата си, в която показа, че може да изкара 3 рунда, но щастието му приключи бързо. Между втория и третия рунд Greg използва инхалатор, след като инспектор от комисията му позволи. Hardy се оправда, че от USADA му позволяват, но атлетическата комисия на Масачузетс не се трогнаха и отмениха неговата победа, а битката беше обявена за несъстояла се.

Тонове критика се изля върху Hardy, който винаги е освиркван в клетката заради своето минало, което го преследва. Днес обаче една легенда реши да се включи с коментар по темата за инхалатора и да хвърли светлина. Легендарният John McCarthy, който е сред най-добрите и уважавани рефери в ММА сподели, че според него Hardy няма вина в тази случка:


Човекът, който има знание и е отговорен за това, което се случва е инспектора. От атлетическата комисия в Масачузетс са назначили този човек, за да бъде в ъгъла за тази битка. Той представляваше комисията и Hardy го попита дали може да ползва инхалатора. 

Тогава инспектора го попита дали му е разрешено и Hardy спдоели, че от USADA са одобрили. Той обаче не трябваше да му позволява това. Измами ли Greg Hardy в битката ? Не! 

Той попита пред всички дали може да го ползва. Няма значение това, което той направи, защото инспектора му позволи. Този инспектор не знаеше правилата и създаде цялата ситуация. Трябваше да си признае, че няма знания и да не му позволява. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес