Зареждане

John McCarthy: Битката между Masvidal и Diaz не трябваше да се спира

John McCarthy: Битката между Masvidal и Diaz не трябваше да се спира
Публикувано на: Ноември 8, 2019 в 01:00 ч
Бившият рефер и настоящ коментатор  “Big” John McCarthy е сред най-добрите и уважавани рефери в историята на ММА. Той е изключително опитен и обучава бъдещите рефери в ММА, които ще решават развоя на битките в различните организации. McCarthy е следял изкъсо битката между Jorge Masvidal и Nate Diaz, които миналия уикенд в Ню Йорк се биха за титлата "най-лошо копеле" в ММА.

За съжаление, след края на 3-тия рунд доктора се намеси и принуди рефера да спре битката, защото Nate имаше сериозни аркади от тежките удари на Masvidal. В своята кариера John е виждал всякакви неща и според него битката не е трябвало да бъде спирана. Ето какво е неговото мнение за това, което се случи:


Като рефер не мога да ви кажа колко много пъти съм контролирал доктора в клетката. Имало е случаи, в които даден боец е имал акрада, а доктора ми е казвал, че трябва да спрем срещата. В такива ситуации трябва да се мисли. 

В случая в битката между Masvidal и Diaz, това беше голяма битка, в която и двамата се биха здраво. Да, това беше сериозна аркада, но феновете бяха дошли, за да ги гледат. Щях да кажа на доктора, че трябва да му позволим да се бие още един рунд, за да видим какво ще стане. 

Ако аркадата станеше по-голяма, то тогава щях да прекъсна срещата и щях да поискам от доктора да влезе в клетката. Tyson Fury имаше голяма битка във Вегас и вижте неговата аркада. Неговия случай беше доста зле, но въпреки това изкара 12 рунда. В битката между Jon Jones и Alexander Gustafsson, доктора ми казваше, че трябва да я спрем, но не го направих. 

Понякога трябва да контролираш този доктор. Жалко е, че битката между Diaz и Masvidal беше спряна. Всичко зависеше от доктора, а Dan Miragliotta не направи грешка. Искаше ми се обаче да бяха помислили и да бяха ги пуснали за още 1 рунд.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес