Зареждане

John Kavanagh: Следващата битка на McGregor най-вероятно ще бъде срещу Nate Diaz

John Kavanagh: Следващата битка на McGregor най-вероятно ще бъде срещу Nate Diaz
Публикувано на: Юни 18, 2019 в 16:58 ч
Преди няколко седмици звездата на UFC, Conor McGregor сподели в социалните мрежи, че е получил контузия на ръката по време на спаринг. Неговия дългогодишен треньор John Kavanagh беше гост при Helwani и каза, че тази контузия е била сериозна и заради нея МcGregor се е подложил на операция, от която в момента се възстановява. Кavanagh вярва, че тази година ще видим McGregor в клетката и според него опонент за бившия шампион ще е Nate Diaz, който скоро се завръща в клетката, за да се бие срещу Anthony Pettis:


Контузията на ръката се случи по време на спаринг. Това беше добър спаринг, в който Conor удари своя опонент в задната част на главата и получи контузия. Той се подложи на операция при добър лекар и в момента се възстановява. От самото начало казвам, че много бих искал да има трилогия с Diaz. Нямам търпение да видя как Nate ще изглежда в неговата предстояща битка. 

Justin Gaethje ми напомня на Diaz, защото и двамата могат да понесат доста щети, но въпреки това се движат напред. Ако Conor е мотивиран и тренира здраво, то за мен опонента няма значение. Той може да се бие с всеки в UFC. Ако обаче насочите пистолет към мен и ме попитате за неговия следващ опонент, то аз ще ви кажа, че ще бъде Nate Diaz. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес