Зареждане

John Kavanagh: Предложиха на Conor $5 милиона, за да се бие с кикбоксьор от Китай

John Kavanagh: Предложиха на Conor $5 милиона, за да се бие с кикбоксьор от Китай
Публикувано на: Ноември 22, 2018 в 21:15 ч
Floyd Mayweather не е единствената звезда, която получава примамливи оферти, за да се бие в Азия с местни бойци. Неговия бивш опонент Conor McGregor, който също е голяма звезда е получил оферта от $5 милиона долара, за да се бие срещу кикбоксьор от Китай в три рундова битка. Новината сподели неговия треньор John Kavanagh в интервю:


Ще ви разкажа една забавна история. Преди няколко дни ми писа кикбокьор от Китай, който ми каза, че иска да се бие срещу Conor в три рундова битка и предлага $5 милиона долара. Той щеше да даде парите на 3-ти човек, който да ни ги преведе. Не се шегуваше. Всеки ден получавам хиляди такива съобщения и не им обръщам внимание, но този беше сериозен и не се шегуваше. Но все пак знам, че няма да го направи.

Забавно и странно е да получиш такова съобщение. И както казах, това беше истинска оферта. Познавам неговия промоутър и той е доста известен, което ме наведе на мислъта, че няма да пращат оферта, която не е реална или е шега. 





Името на този кикбокьор не се споменава, но 5 милиона за 3 рундова битка не са малко. Трябва ли да приеме такова предложение Conor ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес