Зареждане

Joe Rogan: Stipe Miocic заслужава реванш с Daniel Cormier

Joe Rogan: Stipe Miocic заслужава реванш с Daniel Cormier
Публикувано на: Юли 27, 2018 в 12:21 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
След като Daniel Cormier успя да детронира Stipe Miocic, DC се изправи срещу Brock Lesnar лице в лице и двамата се разбраха, че ще се бият за титлата в тежка категория. И докато повечето фенове смятат, че битката е безсмислена от гледна точка на спорта, то Cormier се интересува само от парите, които ще изкара. Joe Rogan е поредният, който е на мнение, че вместо с Lesnar, Cormier трябва отново да се бие с Miocic:

"Той трябва да получи реванш, защото хората знаят, че той има най-много защити на титлата и е най-успешният шампион в историята на тежка категория. Помислете над това, което той успя да постигне. Той успя да нокаутира Fabricio Werdum и да спечели титлата, а след него нокаутира Alistair Overeem и Junior dos Santos. Stipe успя да победи Francis, когато всички бяха изплашени до смърт от него. Той стана най-успешният шампион, но след това беше нокаутиран от Daniel Cormier, който го спипа с перфектен удар, защото беше избрал перфектната стратегия за битката.

Без значение е кой какво мисли, защото още откакто стана шампион Мiocic не беше удобен на организацията. С времето напрежението се покачваше и той не позволи на Dana White да му сложи колана след победата над Ngannou. Със сигурност от UFC ще търсят да увеличат платените гледания и ще организират Lesnar срещу Cormier.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес