Зареждане

Joe Rogan: С идването на Ben Askren всички ще загазят

Joe Rogan: С идването на Ben Askren всички ще загазят
Публикувано на: Ноември 1, 2018 в 08:06 ч
Дългогодишния коментатор и анализатор на UFC, Joe Rogan е един от хората, които най-силно искаха да видят Ben Askren в UFC. Joe доста често го канеше в неговия подкаст и дори последния път му предложи помощ и среща с Dana White. За щастие всичко се нареди и сега най-накрая Joe ще може да види своя човек Askren в UFC и вече е уверен, че всички са в беда:


Мисля, че с идването на Askren всички са в беда. Има доста шибаняци, които когато ги спипа Askren ще загаят и ще си казват - Защо по дяволите не мога да стана ? Има си причина за това, че е непобеден и в последите си битки не успяват да го ударят. Поканих го в моя подкаст, защото исках хората да разберат за него. Фен съм на Askren още когато беше боец на Bellator. Ако сте гледали битките му срещу Koreshkov  и Lima, втория е звяр, но беше доминират от Askren. Lima премазва хората и е опасен боец, но Askren го доминира и го държа на земята. Това е различно ниво на борба.

Винаги съм казва, че най-важното умения в боевете е борбата. Тя диктува посоката на битката. Ако искаш да си в стойка, то твоя опонент не може да те свали в стил Liddell. Ако обаче искаш да пренесеш битката на земя, то ти си този, който контролира нещата. Ако си добър борец, то тогава ще си фактор в ММА, защото това е най-добрата основа за ММА. Наистина вярвам в това. 


Съгласни ли сте с Rogan ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес