Зареждане

Joe Rogan: Floyd и Khabib ще продадат поне 1 милион платени гледания

Joe Rogan: Floyd и Khabib ще продадат поне 1 милион платени гледания
Публикувано на: Януари 29, 2019 в 00:00 ч
Ако битката между Floyd Mayweather и Khabib Nurmagomedov се случи, то според Joe Rogan двамата ще продадат поне 1 милион платени гледания. Битките с участието на непобедената легенда Mayweather са огромни и генерират големи пари, което е целта на Khabib и неговите хора. Floyd обяви, че се оттегля завинаги и няма да се бие повече след като победи Tenshin Nasukawa, но въпреки това Khabib продължава да говори за него. Ето какво мисли за битката между двамата Rogan:



Mисля, че ако Khabib и Floyd се бият точно сега след около 1-2 месеца ще продадат поне 1 милион платени гледания. Мога да ви го гарантирам. Floyd се би срещу  Manny Pacquiao и  Andre Berto, а след това се оттегли. Двамата с Manny продадоха 4,600,000 платени гледания, а с Berto едва 400 000. Той след това се би срещу McGregor и продадоха 4,300,000. Мисля, че ако той се бие срещу Khabib тази битка ще се продава доста добре.






Floyd вече изяви желание за битка с Khabib, но Dana Whitе няма интерес и призова Floyd да влезе в октагона, което е невъзможно. Ще се случи ли някога битка между Khabib и Floyd или това ще си остане неосъществена мечта за боеца от Дагестан ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес