Зареждане

Joanna Jedrzejczyk с битка за титлата при победа срещу Tecia Torres

Joanna Jedrzejczyk с битка за титлата при победа срещу Tecia Torres
Публикувано на: Май 8, 2018 в 08:33 ч

След като не успя да си възвърне титлата в категория сламка на UFC 223, когато се изправи срещу Rose Namajunas, Joanna Jedrzejczyk обеща да се завърне - този път срещу Tecia Torres, в предстоящото UFC on FOX 39, което ще се проведе на 28-ми юли.

И въпреки че спомена идеята да се премести в новата категория муха, Jedrzejczyk все пак споделя, че това няма да се случи преди да си спечели обратно пояса.

И изглежда това може да се случи по-скоро от очакваното, ако успее да се справи с Torres:

"Щастлива съм да се бия с Tecia. Хубавото е, че в последната си битка тя се изправи срещу Jessica Andrade и загуби от нея. Сега Andrade ще бъде претендентка за Rose Namajunas. Щастлива съм да се изправя срещу Torres и отново да си спечеля шанс да се бия за пояса."

"Такъв е планът. По-запозната съм от вас и съм щастлива за този двубой. Tecia Torres е истински воин, така че за мен е чест. Тя дълго време тренираше с American Top Team, напусна преди година. Ще бъде интересна среща."

На въпроса дали е имало дискусии с UFC тя отново да бъде претендент за титлата, полякинята отговаря:

"Вярвам, че отново ще мога да се бия за титлата след този мач. Но е възможно и да имам още много преди да получа този шанс - минах през това през 2014-та и 2015-та. Искам титлата и ще си я възвърна - помнете ми думите."

Въпреки втората поредна загуба от Namajunas, Joanna е все още уверена в своите способности и не е спирала да се чувства като шампионка, въпреки че титлата вече не е в нея. Друг е въпросът дали от UFC им готвят трилогия.

За да продължи нататък обаче, Joanna първо ще трябва да се справи с "Tiny Tornado".

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес