Зареждане

Joanna Jedrejczyk продължава да вярва, че е кралицата на категория сламка заради сериозното ѝ минало

Joanna Jedrejczyk продължава да вярва, че е кралицата на категория сламка заради сериозното ѝ минало
Публикувано на: Август 1, 2018 в 09:33 ч
Joanna Jedrejczyk се завърна към победите, надвивайки Tecia Torres със съдийско решение през изминалия уикенд, когато се проведе UFC on FOX 30.

Както се очакваше, Joanna поиска битка за титлата, въпреки че тя наскоро претърпя две загуби от настоящата шампионка Rose Namajunas, чийто успех JJ все още не признава.

Jedrejczyk вярва, че тя е шампионката на категория сламка и дори има своето основание да говори така:

"Запознати сте. Миналото ми е много по-сериозно от всички в топ 10 взети заедно, това е цялата работа. След като загубих, всички започнаха да искат да се бият с мен. Започнаха да говорят, че съм лош човек, но не ме познават - как може да говорят така? Работата е там, че съм в този бизнес от 15 години и знам, че има хора, които не са особено запознати как стоят нещата. Фенове са на спорта и се опитват да слагат етикети на кариерата ми въз основа на двете ми загуби от Rose. Но аз съм повече от това и затова държа главата си високо изправена. Знам, че съм най-добрата и продължавам да го доказвам. Рано или късно ще си върна пояса."

Joanna също споделя, че няма причина да се изправя за реванш срещу други състезателки, тъй като е изчистила цялата дивизия. Ако не е за титлата, тя не намира смисъл да повтаря опоненти.

Както изглежда обаче, Rose се е отдала на почивка, за да се възстанови от травмите си.

Междувременно, Joanna споделя, че няма против да изчака за титлата. Разбира се, никой не очаква тя отново да се бие толкова скоро с шампионката, тъй като последните две срещи на Rose бяха именно срещу полякинята. Да не говорим, че победителката от срещата между Jessica Andrade и Karolina Kowalkiewicz със сигурност ще има претенции, що се отнася до срещата за пояса.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес