Зареждане

Jiri Prochazka нокаутира Muhammed Lawal и стана шампион на RIZIN

Jiri Prochazka нокаутира Muhammed Lawal и стана шампион на RIZIN
Публикувано на: Април 21, 2019 в 19:36 ч
Jiri Prochazka и Muhammed Lawal споделиха клетката в главната битка на събитието RIZIN 15, което се проведе по-рано днес в Япония. Битката между двамата беше за встъпителната титла на RIZIN в полутежка категория. Двамата бойци вече имаха една битка в миналото, която Lawal успя да спечели с нокаут в първия рунд, но сега нещата бяха различни. В първия рунд Prochazka започна на бавни обороти и позволи на Lawal да контролира срещата. С течение на времето Prochazka се съвзе и опитваше да окаже натиск на Lawal, но не вкарваше почти никакви чисти удари. Към края на рунда King Mo успя да вкара здрав ритник на Prochazka, който едва не загуби своя баланс и това беше един от най-интересните моменти в рунда.


Във втория рунд Prochazka реши да се върне в срещата и започна да пресира Lawal. King Mo успя да вкара сериозен удар на Prochazka, който му отвори аркада и битката трябваше да бъде прекъсната за кратко, за да го проверят лекарите. Срещата беше подновена и Prochazka продължи да натиска Lawal. В третия рунд King Mo беше видимо изтощен и опита да събори Prochazka, но не успя. Prochazka отново оказа натиск и засипа с удари Lawal, който беше в глуха защита.


Jiri не го остави и продължи да го удря, а Lawal падна на земята и рефера прекрати срещата в третата минута на третия рунд. Това беше 8-ма поредна победа за Prochazka, който отмъсти на Muhammed и стана първи шампион в полутежка категория в историята на RIZIN. Lawal от своя страна навлезе в серия от 3 поредни загуби.











Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес