Зареждане

Jiri Prochazka иска да премери сили с Ryan Bader

Jiri Prochazka иска да премери сили с Ryan Bader
Публикувано на: Май 2, 2019 в 11:28 ч
Новият шампион в полутежка категория на RIZIN, Jiri Prochazka иска да се бие срещу Ryan Bader, който е двоен шампион на Bellator и държи титлите в тежка и полутежка категория. Bellator и RIZIN вече направиха среща, в която двама техни шампиони се бият един срещу друг. Миналата година Darrion Caldwell отиде в Япония и се би срещу Kyoji Horiguchi, а сега двамата ще се бият, но в RIZIN. Prochazka иска такъв сценарии с Bader и се моли двамата да се срещнат в клетката:



Вече мисля за нови титли и не съм показал пълния си потенциал. Искам повече битки и когато стана на още по-високо ниво, ще бъде по-интересно. Мисля, че Karl Albrektsson ще е следващ за мен, но според мен му трябват повече победи, за да заслужи шанс за титлата. Обичам големи предизвикателства и искам да се бия с опонент, който има желание да ме убие в клетката. Когато се бия за живота си, то аз давам всичко от себе си и мисля, че битка за титлата на Bellator е най-голямото предизвикателство за мен. 

Такава битка ще покаже най-доброто от мен. Моля се за такава битка и искам да се случи. Готов съм да дам живота си в такава битка и ще направя всичко за нея. Искам да се бия с Bader. Вярвам, че един или два удара, които вкарани точно и с прецизност ще решат срещата в моя полза. Това е, което искам.








Prochazka е в серия от 8 поредни победи и в последната си битка спечели титлата на RIZIN с победа над Muhammed Lawal.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес