Зареждане

Jimmie Rivera критикува духачът Cody Garbrandt, защото не иска да се бие

Jimmie Rivera критикува духачът Cody Garbrandt, защото не иска да се бие
Публикувано на: Декември 4, 2018 в 00:02 ч
Jimmie Rivera си търси опонент, но няма желаещи. Той искаше да се бие срещу бившия шампион Garbrandt, но той изпадна в депресия откакто загуби за втори пореден път с нокаут от TJ Dillashaw и не иска да се бие. Rivera няколко пъти опитвал да убеди Cody да се бият, но той не иска и явно на Jimmie  му писна и реши да го нахрани:



Казаха ми, че Cody е контузен, но аз вижадм, че той тренира и това не е вярно. Казаха, че той няма да се върне преди март месец. Той беше номер 7 в категорията и извади късмет, защото му дадоха шанс за титлата. Най-вероятно този духач е правил свирка на някого и затова са му дали битката. Той успя да победи Cruz, който не може да се боксира и стана шампион.


 Веднага обаче той загуби титлата си срещу TJ, a след това отново му дадоха шанс и пак го нокаутираха. Той загуби 2 пъти поред с нокаут и не мисля, че вече е сред най-добрите. Мисля, че с тази неактивност той трябва да загуби позицията си в ранглистата. Искам да се бия 3 или 4 пъти следващата година, но няма как да приема битка с всеки, защото трябва да има смисъл. Искам да се бия в смислени битки.



Rivera беше в серия от 20 поредни победи, като 5 от тях бяха в UFC, но се изправи срещу Marlon Moraes и беше нокаутиран за 33 секунди. Той се завърна на пътя на победата през септември с победа над John Dodson.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес