Зареждане

Jimi Manuwa: Glover Teixeira и Shogun Rua отказаха да се изправят срещу мен

Jimi Manuwa: Glover Teixeira и Shogun Rua отказаха да се изправят срещу мен
Публикувано на: Декември 22, 2017 в 16:02 ч
 
 Нокаут майстора Jimi Manuwa изпитва трудности с намирането на опонент за следващата си битка. Съдейки по думите му, бивши шампиони и претенденти за титлата буквално отказват да се изправят срещу него.
 
 
Manuwa (17-3) последно претърпя брутална загуба заради нокаут в първия рунд от настоящия претендент за титлата Volkan Oezdemir през лятото. Имайки предвид 15-те нокаута, които бележи Manuwa през своята кариера, бойците навярно виждат двубоя с него като прекалено рисков за възнаграждението, което се очаква да получат.
 
Teixeira (27-6), който щеше да се изправи срещу Manuwa в UFC 208 през февруари последно отбеляза победа чрез ключ над Misha Cirkunov в UFC Fight Night 119 по-рано този месец, като преди това претърпя нокаут от Alexander Gustafsson.
 
Shogun (25-10) е бивш шампион на UFC и PRIDE, който също щеше да се изправи срещу Manuwa през 2014-та, като обаче тогава Jimi чупи крак. В последния си двубой Shogun бележи ТКО в третия рунд над Gian Villante през март. Сега той е в серия от три победи, като в това число влизат и тези над Corey Anderson и Antonio Rogerio Nogueira. Той щеше да влезе в Октагона заедно с Ovince Saint Preux през септември, но срещата не се състоя заради травма на коляното му.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес