Зареждане

Jarred Cannonier: В битката с Жокера ще направя това, което Батман не успя

Jarred Cannonier: В битката с Жокера ще направя това, което Батман не успя
Публикувано на: Август 5, 2019 в 16:00 ч
Jared Cannonier е готов за битката си с Jack "The Joker" Hermansson, която ще бъде главна за събитието UFC on ESPN+ 18, което ще се проведе на 28-ми септември в Копенхаген, Дания. Cannonier дебютира в средна категория миналата година и нокаутира David Branch, за да си спечели бонус. Jared получи сериозен опонент в лицето на легендата Anderson Silva във втората си битка в категорията и отново победи с нокаут по-рано тази година.

Битката между тях ще бъде след близо два месеца, но Cannonier вече има план и вярва, че ще успее да направи с "Жокера" това, което Батман никога не успя да стори:


Да, ще се бия с "Жокера" и ще направя това, което Батман трябваше да стори преди много време. Определено хубава победа в тази битка ще ме постави в добра позиция в средна категория. Мисля, че това е битка, която ще определи претендент за титлата. Аз ще отида в Копенхаген и ще направя това, което правя най-добре, за да си тръгна с победата. 

Знам, че той е много добър с борбата, но аз ще бъда много добре подготвен за него. Всички вие ще видите една по-добра моя версия в предстоящата ми битка. Аз съм много развълнуван и ще ви покажа моите подобрения. Мисля, че ще бъде вълнуваща битка. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес