Зареждане

James Vick: Все още чувствам всичко като лош сън

James Vick: Все още чувствам всичко като лош сън
Публикувано на: Август 29, 2018 в 10:48 ч
James Vick беше уверен, че ще победи с лекота "боксовата круша" Justin Gaethje, но нещата не станаха точно така и той беше нокаутиран в първия рунд от "Хоумър Симпсън на ММА".


Justin не се преструваше, че това не го е засегнало и каза,  че е приел всички тези обиди лично. Вече изминаха няколко дни от битката, но Vick все още смята, че това е било кошмар от който не се е събудил:

Изминаха 2 дни, но все още го чувствам като лош сън. Предишния аз щеше да се изолира за няколко седмици и да игнорира всичко в живота. Нещата обаче се промениха и сега съм възрастен с хубаво семейство и сериозна отговорност. 

Сина ми е на 4 месеца и половина, а аз пропуснах половината му живот, защото бях на тренировъчен камп. Бях победен, но не и пречупен, все още съм 9-2 в UFC и съм само на 31 години и имам още много страхоти години пред мен в ММА. 

Ще се изправя след това и ще покажа на моя син, че не трябва да се предава в трудни времена. Ще продължа да работя здраво, за да осигуря възможно най-добър живот на моето семейство.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес