Зареждане

James Gallagher: Conor McGregor заслужава дял в UFC

James Gallagher: Conor McGregor заслужава дял в UFC
Публикувано на: Юни 20, 2019 в 13:05 ч
James Gallagher вярва, че неговия съотборник и сънародник Conor McGregor не трябва да се бие, ако не му платят това, което заслужава. В момента McGregor си почива от бойните спортове и наблюдава нещата. Той е готов да се включи, но чака най-подходящата възможност, както и нова сделка с UFC. Gallagher, който след няколко дни ще влезе в клетката на Bellator реши да поговори за своя идол и ето какво каза в интервю:


Надявам се, че Conor ще се бие отново в клетката. Не искам той да се бие, ако не му платят това, което заслужава. Това е игра, в която ти трябва да отстояваш своите вярвания. Не трябва да приемащ нищо различно от това, което заслужаваш. Conor заслужава дял в организацията и трябва да го получи. Той има повече пари от всички бойци. McGregor определено може да си запълва времето с всякакви неща и има семейство. Той е много умен човек, който направи още повече пари с Proper 12. 

Дълбоко в сърцето си той е боец и иска да се бие. Лично аз мисля, че той не трябва да приема, ако не му дадат това, което заслужава. Точно сега те нямат нужната лоялност и уважение, за да му го дадат. Той помогна много в растежа на организацията и го заслужава. Надявам се, че той ще го получи, но ако не го получи, то аз му пожелaвам всичко най-добро с оттеглянето от ММА.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес