Зареждане

Jair Lourenco: Битката между Fedor и Bader e битка на истинските шампиони

Jair Lourenco: Битката между Fedor и Bader e битка на истинските шампиони
Публикувано на: Декември 23, 2018 в 14:11 ч
Bellator се завръщат на 26 януари в Калифорния, където ще се проведе събитието Bellator 214: Fedor срещу Bader. Двамата успяха да стигнат до финала от турнира в тежка категория и ще спорят за титлата. От Bellator създадоха турнира след като бившия шампион Vitaly Minakov не защити титлата си две години и я оваканти през 2016 година. Fedor е далеч от най-добрата си форма, но успя да нокаутира Mir и Sonnen в първия рунд и стигна до финала.

Ryan Bader от своя страна е настоящ шампион в полутежка категория и успя да я защити с нокаут над Linton Vassell миналата година. В турнира той стигна до финала с нокаут над Muhammed Lawal за 15 секунди и с решение над Mitrione. Времето на битката наближава, а треньора на Bader, Jair Lourenco oпределя битката като битка на истинските шампиони:



Когато започнах да тренирам Ryan, не очаквах, че ще постигнем такива неща, но след като го опознах видях, че той тренира здраво и се грижи за тялото си, което ми подсказа, че той ще бъде голям шампион. Той е различен, защото наистина обича да тренира. Мисля, че той има всичко необходимо, за да продължи с победите и да се представя отлично, защото работи много здраво. 

Битката между Fedor и Ryan е битката на истинските шампиони. Двамата са опитни бойци. Много хора говорят, че Bader е млад и такива неща, но той не е на 20, а е на 35 години. Той е атлет, който се грижи за себе си. Двамата удрят здраво и притежават страхотен граплинг. Битката ще бъде страхотна и колкото повече продължи, толкова по-добре за Ryan, защото той има по-голяма издръжливост. Той се справя добре в битките, които са 5 рунда. 

Плана ни е да натиснем още от самото начало Fedor и да го накараме да изразходва енергия. Ще търсим събмишън или нокаут и ще атакуваме постоянно във всеки рунд. Мисля, че това е ключа, защото няма как да оставиш Fedor да се чувства добре в клетката. Битката между двамата е огромна и точно на това се надяваше Ryan. Вярвам, че той ще е щастлив след събитието.



Ще успее ли Ryan Bader да стане шампион в две категории или Fedor отново ще шокира всички ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес