Зареждане

Jack Hermansson: Играта ми на земя е по-добра от тази на Khabib

Jack Hermansson: Играта ми на земя е по-добра от тази на Khabib
Публикувано на: Април 12, 2019 в 00:00 ч
Jack Hermansson влезе с гръм и трясък в ранглистата на средна категория, след като успя да събмитне David Branch за 49 секунди преди по-малко от две седмици. Hermansson изобщо не си губи времето и прие с кратко предизвестие битка с Jacare Souza и двамата ще се бият в края на месеца във Флорида. Jack може да стигне до титлата, ако продължава с победите. Hermansson вярва, че притежава най-добрите умения на земя и няма по-добър там от него. Той вярва, че е най-добрият на земя в света и бил по-добър дори от Khabib:



Не ме е страх да отида на земя с Jacare. Ще го сваля на земята и ще направя това, което ще направя. Той има добра игра на земя, но аз имам лекарство за това. Моето лекарство е граунд енд паунд, който е най-добрият в света. 

Няма значение кой си ти, защото когато си с мен и вкусиш тези удари, то ти вече не си най-добрият. Мисля, че Khabib е номер 2 и е след мен. Той е много добър в контрола над опонентите си. Той успява да кара неговите опоненти да носят теглото му. Той е добър и ползвам някои негови трикове в моите тренировки.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес