Зареждане

Италианец се закани на Мариян Димитров: Бъди готов!

Италианец се закани на Мариян Димитров: Бъди готов!
Публикувано на: Септември 12, 2019 в 08:32 ч
Мариян Димитров ще бъде един от топ бойците, които ще вземат участие в бойната галавечер Grand Fight Arena 3, която ще се проведе на 5-ти октомври в Стара Загора.

В главните битки по К1 и ММА по традиция ще се оглавяват от главните организатори на турнира - Даниел Илиев и Георги Валентинов.

Мариян Димитров е също от топ бойците, които ще се бият по правилника на ММА. Мариян несъмнено ще има подкрепата на зрителите в родния си град, още повече след като получи закана от противника си - Claudio "The Wolf" Conti.

28-годишният италианец се е състезавал из цяла Европа и има статистика от 7 победи и 6 загуби. Conti тренира в отбора на Conro McGregor - SBG Ireland и голяма част от победите му са чрез събмишън.

"The Wolf" дори отправи закана на Мариян преди битката им да бъде готов:
 
 
Мариян междувременно също се подготвя усилено и беше активен дори и през лятото - в началото на август той победи Владислав Щепанский с технически нокаут в първи рунд в Max Fight 44 и в момента е със статистика 9-2.

Бойното събитие Grand Fight Arena 3 ще се проведе на 5-ти октомври 2019 г. в град Стара Загора. Този път срещите ще се провеждат в клетка. Състезанието ще се проведе по правилата на ММА и кик бокс с общо 8 срещи – 4 кик бокс и 4 - ММА.   Очакват ни и 2 подгряващи срещи, на които ще излязат медалисти от Европейско и Световно първенства по ММА.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес