Зареждане

Israel Adesanya: UFC накараха Derek Brunson да ме предизвика

Israel Adesanya: UFC накараха Derek Brunson да ме предизвика
Публикувано на: Август 7, 2018 в 16:42 ч
UFC 230 в Медисън Скуеър Гардън ще ни предложи страхотни битки. Една от тези битки е между Israel Adesanya и Derek Brunson, които още от сега ни подготвят за битката си, която със сигурност ще е вълнуваща.

Adesanya обаче не смята, че Derek Brunson има топки да се бие с него и е трябвало от UFC да го принудят. Ето какво още каза по темата Israel, който все още няма загуба в ММА:

Той не ме предизвика, а по-скоро от UFC са го принудили да го направи. Той дори не смее да ми каже името и не искаше да откаже битката, защото щеше да падне в очите на феновете. Те го принудиха да приеме битката, защото той самия се страхува да ме предизвика.

Brunson говореше, че трябвало да подписа договора, но аз два дни преди това го бях подписал. Той никога не е участвал в такава битка и въпреки че се е бил с Anderson Silva, Brunson ще навлезе в нова територия, защото аз съм различен от другите. 

Искам да го накажа в клетката, но не мисля, че той ще издържи до края на първия рунд, заради начина по който се бие. Той влиза в битка, без да си пази брадичката и ще бъде нокаутиран.


Ще успее ли Israel Adesanya да остане непобеден или Deren Brunson ще го приземи ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес