Зареждане

Israel Adesanya побеждава Whittaker и става най-голямата звезда в UFC

Israel Adesanya побеждава Whittaker и става най-голямата звезда в UFC
Публикувано на: Октомври 4, 2019 в 05:00 ч
Временният шампион в средна категория Israel Adesanya ще има шанс да спечели безспорната титла. Това ще се случи в главната битка на UFC 243 този уикенд, но пред него ще има труден тест в лицето на Robert Whittaker. И двамата шампиони нямат загуба в категорията, а  "The Last Stylebender" няма загуба като цяло в кариерата си в октагона.

Той е с рекорд 17-0 и успява да приключи 13 от съперниците, които са дръзвали да излязат срещу него. Мнозина вярват, че това ще бъде най-големия тест за изгряващата звезда и това си е истината. Eugene Bareman, който е треньор на непобедения шампион смята, че Adesanya ще стане най-голямата звезда в UFC при победа този уикенд:


Adesanya печели битката и става най-голямата звезда в UFC. Най-голямата звезда, която се бие активно в организацията. Разбира се, че Conor McGregor е звездата, но в момента той не се бие. Целта пред Israel е да стане по-голям от McGregor. 

Стъпка по стъпка той постига целите си. След победата ще стане най-голямата активна звезда за организацията. След това ще трябва да определи следващите си цели. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес