Зареждане

Israel Adesanya е фаворит срещу Paulo Costa

Israel Adesanya е фаворит срещу Paulo Costa
Публикувано на: Октомври 7, 2019 в 09:13 ч
Новият безспорен шампион в средна категория Israel Adesanya (18-0) е готов да брани титлата си. За своята първа защита той избра непобеденият бразилец Paulo Costa (13-0) и двамата най-вероятно ще споделят октагона в следващите месеци. Adesanya победи с нокаут Robert Whittaker в Австралия пред очите на Costa, който беше в залата и гледаше на живо.

Веднага след победата Israel се качи на клетката и започна да крещи към бразилеца, като освен това му показа и средни пръсти. Това не се хареса на бразилската машина за нокаути и той се закани, че ще го убие в клетката. Днес станаха ясни коефициентите за битката им и букмейкърите избраха за фаворит безспорния шампион:

  • Коефициент за победа на Adesanya - 1,53 / -190
  • Коефициент за победа на Costa - 2,65 / +165

Двамата определено не се харесват и през последните няколко месеца ръсиха люти закани и обиди един към друг. Adesanya сподели, че ще направи бразилеца негова кучка, а Costa го плаши с убийство. Ето какво казаха те един за друг:


Adesanya: Той е моята кучка. Искам да го направя моята кучка. Неговите опоненти са боксови круши, които чакаха някои да ги удря. Нямам търпение да се бием. 

Costa: Не трябваше да ми показваш средни пръсти. Ще се видим скоро! Ще има убийство в клетката.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес