Зареждане

Israel Adesanya: Aз съм следващата "златна кокошка"

Israel Adesanya: Aз съм следващата "златна кокошка"
Публикувано на: Август 24, 2018 в 11:01 ч
Israel Adesanya без съмнение започва да става все по-известен с ММА средите. Той все още е непобеден в ММА и доста бързо успя да влезе в топ 10 в средна категория на UFC. За последно той победи Brad Taveres миналия месец и вече има насрочена битка срещу Derek Brunson на UFC 230 през ноември.

И докато всички го сравняват с Jon Jones и Anderson Silva, то Adesanya смята, че ще е следващата "златна кокошка" на UFC:

Говорете каквото си искате, но аз ще бъда следващата "златна кокошка" на UFC. Винаги съм го знаел, защото знам какво мога да направя в организацията. Представих се добре в последните си 3 битки и вече набирам популярност. За тези 3 битки съм направил повече, отколкото някои ветерани са правили за цялата си кариера в UFC. 

Правя повече дори и от някои шампиони в организацията. Върша всички с мъдрост и може да видите, че има много бойци, които още не са участвали в главна битка, а аз го направих в третия си двубой за UFC. 

Скоро може да ме видите в битка за титлата, но всички зависи от представянето ми срещу Brunson на UFC 230. Чувствам, че сега ми е времето. Ще сритвам всички в тази категория и няма да е лошо на рамото ми да има и титла. Наслаждавам се на живота и съм щастлив от новия му договор с UFC. Живота е хубав.

Ще успее ли Adesanya да победи Derek Brunson на UFC 230 или ще бъде приземен ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес