Зареждане

Исмаилов: Хабиб е проект на Абдулманап, а не на UFC

Исмаилов: Хабиб е проект на Абдулманап, а не на UFC
Публикувано на: Май 16, 2021 в 05:00 ч
Руската ММА легенда Магомед Исмаилов реши да защити Хабиб Нурмагомедов. Преди няколко дни "The Eagle" беше нападнат от Рамзан Кадиров и Хамзат Чимаев. Кадиров сподели, че Нумагомедов бил проект на UFC и не представлявал своята родина.

Чимаев от своя страна се изхвърли и сподели, че Хабиб е силен само в група и щял да го разкъса в клетката. Определено интересен обрат на нещата, защото преди години Кадиров показа доста уважение към Нурмагомедов.

Президента на Чечня го покани в Грозни, нагости го, а след това подари автомобили на Хабиб и покойният му баща. Сега обаче нещата се променят в отношенията им, но Исмаилов показа уважение и сподели следното за Нурмагомедов:

Бих искал да коментирам думите на ръководителя на Чеченската република, че Хабиб е проект на UFC. Тук, разбира се, не съм съгласен с Рамзан Ахматович. Хабиб е проект на Абдулманап Нурмагомедов. Проект на постоянство, отдаденост, упорит труд и дисциплина. 

Хабиб е човек от планините, който дойде в UFC по време, когато нямаше допинг контрол, спечели и не беше интересен за никого. Тогава UFC не му обърнаха внимание и не му дадоха шанс за титлата, въпреки че имаше серия от победи. 

Не може един човек от планината, който не може да свърже дори две думи на английски, изведнъж да стане проект на UFC. Когато се появи допинг контрол и показателите на всички започнаха да падат, показателите на Хабиб само нарастваха. Искам да кажа, че той е просто на друго ниво. 

ACA разбира се е конкурентна и много готина организация. Познавам ACA от първа ръка. Хабиб обаче е от друго ниво. Той накара най-добрата организация в света да се съобразява с него. Накара ги да го слушат и да се съобразяват с него.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес