Зареждане

Ислам Махачев: Свалям Грийн и го карам да се предаде

Ислам Махачев: Свалям Грийн и го карам да се предаде
Публикувано на: Февруари 24, 2022 в 02:00 ч
Звездата от Дагестан Ислам Махачев е начертал плановете за този уикенд. Той ще оглави галавечерта на UFC в Лас Вегас срещу Боби Грийн. Двамата приеха битката с кратко предизвестие, след като Бенеил Дариуш си счупи крака. Дариуш трябваше да се бие с Махачев, но контузията го извади от боя.

Така Грийн прие и ще направи 2-ра битка в рамките на 2 седмици. Боби няма какво да губи в тази среща и само може да спечели от нея. Ислам залага серия от 9 поредни победи и своето реноме. Мнозина го виждат като следващия шампион в лека категория.

Махачев няма право на грешка в тази битка. В подкаста "DC & RC" Ислам сподели следното преди важната битка този уикенд:

"Дали изпитвам някакви трудности поради смяната на противника ? Не, не бих казал. Планът за битката ще бъде същият. През цялото това време тренирах усилено, така че няма значение кой е срещу мен в клетката. Да, Боби Грийн е добър в бокса, но това е всичко. 

Може би е гледал някакви борби, но аз цял живот съм се борил. Надявам се, че ще го завърша още в първия кръг, защото познавам уменията си много добре. Ще го сваля, ще го накарам да загуби силата си и след това ще го накарам да се предаде. Това е моята цел."

Ще успее ли Махачев да се справи с Грийн ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес