Зареждане

Ислам Махачев предизвика най-добрите в категорията на UFC 254

Ислам Махачев предизвика най-добрите в категорията на UFC 254
Публикувано на: Октомври 10, 2020 в 01:00 ч
Ислам Махачев остана без опонент за UFC 254 и не спира да предизвиква най-добрите в лека категория. Той трябваше да се бие с Рафаел дос Аньос, но бразилеца се оттегли заради COVID-19. Така Махачев остава без съперник 2 седмици преди галавечерта в Абу Даби на остров Яс. 29-годишния дагестанец не пробира съперниците си и хвърли ръкавицата към Майкъл Чандлър, Чарлз Оливейра и Дан Хукър.

Към момент нито един от тях не е отговорил на предизвикателството. Махачев се намира в серия от 6 поредни победи и държи рекорд 18-1 в ММА. Той е боец, срещу когото малцина биха приели да се изправят с кратко предизвестие. Ето какво написа Ислам в социалните мрежи:

Рафаел дос Аньос е аут. Майкъл Чандлър, това е твоя шанс за бой на остров Яс. Чарлз Оливейра, какво ще кажеш ? Дан Хукър също може да дойде и да се бием. Никой не вярва, че Хукър може да приеме битка с мен. 

Maлко по-късно Али Абделазиз, който е мениджър на Махачев предложи на Тони Фъргюсън да приеме, ако иска да стигне до битката с Хабиб. Кой трябва да е съперник на Махачев ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес