Зареждане

Ислам Махачев и Дос Аньос оглавиха UFC Fight Night 183

Ислам Махачев и Дос Аньос оглавиха UFC Fight Night 183
Публикувано на: Ноември 2, 2020 в 04:00 ч
Бойците на UFC в лека категория Ислам Махачев и Рафаел дос Аньос оглавяват събитието UFC Fight Night 183, което ще се проведе на 14-ти ноември в Лас Вегас. Мнозина вярват, че 29-годишния дагестанец има потенциал да стане шампион и той получава голям шанс от UFC.

За първи път в своята кариера Ислам ще оглави събитие на организацията и то срещу бивш шампион в лицето на бразилеца. Двамата трябваше да се бият миналия месец в Абу Даби, но дос Аньос беше с COVID-19 и отпадна от боя.

Махачев е с рекорд 18-1 в ММА и се намира в серия от 6 поредни победи. Той приключва 10 от битките си и идва след победа над Дави Рамос, която записа през септември миналата година. Единствената му загуба е с нокаут от Адриано Мартинс, който го победи през 2015 година.

36-годишния бразилец от своя страна е с рекорд 29-13 в ММА. Рафаел е в серия от 2 поредни загуби и печели само 1 от последните си 5 битки в UFC. Това е последна битка от неговия договор и не е ясно дали UFC ще му предложат нов.

Дос Аньос приключва 15 от битките си и само в 3 от своите срещи губи с приключване. В началото на годината той загуби с решение от Майкъл Киеса. Това ще е първа битка на Рафаел в лека категория от 3 години насам.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес