Зареждане

Иржи Прохазка: Все още съм шампион!

Иржи Прохазка: Все още съм шампион!
Публикувано на: Февруари 19, 2023 в 00:00 ч
Чешкият състезател по смесени бойни изкуства Иржи Прохазка говори за момента на завръщането си в октагона след контузията в рамото.

В края на миналата година Прохазка получи тежка контузия в рамото и оваканти титлата в полутежка категория. Сега шампионският пояс е собственост на американеца Джамал Хил, който победи Гловър Тейшейра през януари тази година.

Иржи вярва, че все още е шампион, което е трудно да оспорим, защото той не загуби титлата в битка. Много хора вярват, че Иржи сгреши като оваканти титлата, но той не съжалява за нищо. Прохазка планира да се завърне в края на лятото, за да се бие с Хил.

„Работя върху завръщането си. Сега основната цел е да се възстановя напълно от контузията в рамото, да натрупам мускулна маса и да се върна във форма. След това ще продължа да работя върху мобилността.

Ще се върна в края на лятото. Ще видим как ще се развият нещата, но рано или късно можем да се бием с Джамал Хил. Мисля, че е реалистично да се подготвя и отново да стана шампион през лятото. 

Не съжалявам за нищо. Дори контузии са нужни, за всичко си има причини. Когато се върна, ще бъда шампион. Все още съм шампион, но ще стана такъв и на хартия. Чакам обаждането си.”, цитираха Прохазка от BJPenn.

Ще успее ли Прохазка да си върне титлата ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес